........

Orkar inte ens skriva vad jag har gjort idag, vi har varit iväg hela dagen på olika aktiviteter. Så nu är jag jätte trött, men jag var ju bara tvungen att sätta mig vid datorn en stund. vadå beroende eller ;)

Imorgon så kanske en barndomsvän kommer på besök, vi får se hur morgondagen blir. Men Colin somnade vid tio, så jag måste ju få en lång sovmorgon imorgon. Ni håller med va ;)

Jag ska nog borsta bort den döda människan som ligger nergrävd i min mun nu, så inte Adam dör inatt. Haha jag läste att man kunde få dålig andedräkt när man åt dom här sopporna, o det kan jag skriva under på ;)
Fräscht va...

Bäst att springa till badrummet nu.... 



Kommentarer
Postat av: Elin

Men lulle, fräsch du är då! Jag kan pigga upp dig med att berätta att jag och ian har fått lägenhet i Norrköping :) Holmstagatan 13. Inflytt i augusti :) saknar er massor. puss puss

2010-05-19 @ 19:08:32
Postat av: Anna

Ingen fara, ja a jag är helt ledig på fredag, jobbar dag på Måndag, Annars är jag ledig på Tisdag..Så nån gång då kanske.. Aj då, tre som rykt, får använda den hårdare geléen nästa gång :) Saknar lullie, När ska vi seeeeeeeees??Jag jobbar tre helger i rad nu, phhuueee :( Puuuuussss och Kraaam

2010-05-19 @ 21:07:15
URL: http://annajigholm.blogg.se/
Postat av: Jenny med familj

Haha va rolig du är! Borsta bort det döda, skrattar..

Mmm det smakar ju inte smaskens i mun direkt och man vill bara stoppa in ett tuggummi men nehe det får man ju inte.. Men man får glädjas åt att sopporna gör att man går ner.. Vi är så duktiga!!

Kul att ni är här varje kväll.. Kuligt!

Puss

2010-05-20 @ 10:51:35
URL: http://jensanmensan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0