GOD JUL...

God jul :)

Hoppas attt ni har haft en lika bra julafton som mig,hihiih..

Jag vet att jag har varit sämst på att blogga men vi har inget internet i huset. Men börjar att blogga direkt när vi har fått det :)

Vi trvis jätte bra i vårat lilla mysiga hus,hihih..

Nu ska jag gå in till de andra som sitter i soffan..

God jul o gott nytt år..

PÖSS!

Onsdag..

O jag har ont  i min hals än, så imorse ringade jag till sjukhuset för att få en tid. Men tanten jag pratar med menar på att det ska läka av sig själv o så där. Jävligt störande när man ska flytta o allt, vill ju inte va sjuk. Har ingen energi känns det som, hoppas jag är frisk imorron när jag vaknar ;) Hahah tror inte det men man kan ju alltid hoppas...

Idag har adam varit ledig från jobbet, så idag blir badrummet klart, o alla vitvaror kommer på sina platser :) Tror att de håller på med det nu.

Imorron ska jag pappa,syrran o Colin köra saker till huset :) Tur att man har nära o kära som ställer upp, tack så jätte mycket!

Nu ska jag titta på bonde söker fru ;) Hiiihih..

POK!

BILD!

Bild av Samsung RR82EERS1/XEEBild av Samsung RR82EERS1/XEE

Här kyl o frysen som kommer imorron... Kanske inte blev så bra bild, men så ser dom ut iallafall :)

Natti Natti

POK

Slut!!

Nu är jag helt slut har varit i huset o städat massor, eftersom det är besikning imorron. Min hals är helt mojje känns helt lustigt, hoppas det är bättre imorron.

Nu ska jag ta mig en dusch o sedan lägga mig i sängen.

Jaaa just det, vitvarorna kommer imorrn ;) jippi!!! Det ska bli kul o se hur det kommer att se ut, kan ta kort om ni vill se?




POK!

Sönder dator..

Japp datorn har varit sönder, så det är därför jag inte kunnat bloggat på länge. O så är ju sjuk oxå,  har as ont i halsen. Det känns ju jätte bra att jag ska bli sjuk nu när vi ska flytta ihelgen,tror jag dööör på allt :(

Det är nu man inte ska ha barn o bara ligga i sängen o sova :)

POK!

RSS 2.0